Rreth Nesh

Fushë veprimtaria

Fushë veprimtaria e IZHI-së krahas punësimit, orientohet drejt proceseve të integrimit të Kosovës në strukturat evropiane përmes promovimit të vlerave kulturore, angazhimit për drejtësi sociale dhe promovim e mbështetje të pjesëmarrjes së gruas në vendimmarrje dhe fuqizimin ekonomik të saj. Ngritja e vetëdijes qytetare, avokimi dhe vetëdijesimi janë si synime të Institutit duke i integruar edhe grupet e margjinalizuara të shoqërisë si domosdoshmëri.

Mbi bazën e kësaj, në bashkëpunim me donator të shumtë, veprimtaria dhe ecuria zhvillimore ka konsistuar në realizimin e shumë projekteve në sferën e rinisë, përmes edukimit jo formal, punësimit, ndërmarrësisë dhe hulumtimeve në fusha te ndryshme.

Bordi  Drejtues

Albiona Hajredinaj

albiona.hajredinaj@gmail.com

Magbule Gashi

magbulegashi@gmail.com

Ezxhan Emini

ezxhanemini@gmail.com

Stafi

Lulzim Sejdiu

lulzimsejdiu@gmail.com

Esad Islami

esadislami@gmail.com

Flaka Geca

flakageca@gmail.com

Venera Islami-Musa

venera.islamimusa@gmail.com

Shpresa Krasniqi

krasniqi.shpresa@gmail.com

Ekspertët e jashtëm

 1. AVNI DALIPI
 2. DONJETA RASHANI
 3. LINDITA YMERI
 4. MEVLYDE HOXHA
 5. VISAR VOKRRI
 6. NEHAT ISLAMI
 7. KRENARE SALIHU
 8. LEJLA KOGJA
 9. TRINGA DEDI
 10. DORINA MUHARREMI
 11. ETLEVA DURMISHI
 12. SAHARA DURIQI
 13. KOSOVARE SOPI
 14. LAURETA HAZIRI
 15. HALIL BAJRAMI

Bashkëpunëtorët

 1. TEUTA SHAHIQI
 2. BEHAR JANUZI
 3. AGRON HAJDINI
 4. VLORA HOTI
 5. NEBOJSA SIMIC
 6. SUHEJL AHMETI
 7. FIDAN SOPI
 8. ADIL ORUQAJ
 9. AFËRDITA GJONBALAJ
 10. FEIM IBISHI

Vullnetarët

 1. PETRIT HAJRIZI
 2. ALBAN SEJDIU
 3. NEXHAT ISLAMI
 4. DARDAN HETEMI
 5. AGNESA ISLAMI
 6. ENIS MIFTARI
 7. SHPEND HASANI
 8. AIDA HAMITI
 9. SUAD EMINI